• info@tundra.si
  • 041 905 002

LOSOS & PIŠČANEC SALMON & TURKEY

tin-salmon

Popolna in uravnotežena mokra hrana za pse s svežim mesom divjega lososa in piščanca. Primerna za pse vseh velikosti in za vsa življenjska obdobja.

Mokra hrana TUNDRA vsebuje sveže meso preverjene kvalitete, ki ustreza standardom namenjenim človeški prehrani. NE VSEBUJE mesa vzrejenega s pomočjo hormonov in stranskih proizvodov živalskega porekla. NE VSEBUJE glutena, pšenice, koruze, riža, ječmena, soje  in krompirja (zaradi njegovega visokega glikemičnega indexa), umetnih arom, barvil in ojačevalcev okusa, brez dodanih soli in sladkorjev. Proizvedeno brez poskusov na živalih.

Tundra mokra hrana za pse je na voljo v 400g and 800g konzervah.

NAKUP IZDELKA

S klikom na gumb boste preusmerjeni v našo novo trgovino Retriever Shop.

sestavine-200x150-light-small

SESTAVINE:

Meso (min.40% piščanec) in mesni derivati (piščanec: srčki, jetra, želodčki), riba (min.18% losos), sladki krompir (4%), korenje (2%), jabolka (2%), borovnice (2%), brusnice (2%), minerali (1%), olja in maščobe (0,2% lososovo olje), zelišča (0,1% peteršilj).

200x200-light-smalllll

ANALITSKA SESTAVA:

  • surove beljakovine 10,3 %
  • surove maščobe 5,7 %
  • surovi pepel 2,5 %
  • surove vlaknine 0,5 %
  • vlaga 75,0 %.
mackapes-small

NAVODILA ZA HRANJENJE:

Glej tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Prehranske potrebe psov se razlikujejo glede na velikost, starost, spol, raven aktivnosti in želeno stanje psa. Kontrolirajte težo svojega psa in prilagajajte količino hrane njegovim potrebam.

Hranite dvakrat do trikrat dnevno. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.

Hej, hov! Nakup TUNDRA izdelkov je od zdaj naprej možen v naši novi spletni trgovini RetrieverShop.si - ekipa ista, ponudba večja! Vabljeni!

X